Rykttävlingen

Jag vann rykttävlingen så det var kul men oväntat! :) jag fick en flaska pålagans, en hovkrats, en ryktpåse och en förstapris rosett (men den glömde jag i stallet, klantig som man är ^^). Var iaf kul och välbehövligt, Tösen behövde en ordentlig rykt! ;) hörs senare!


Fler presenter

Av mormor och morfar fick jag ett nytt, egenbeställt skal från http://www.emmagjort.se">http://www.emmagjort.se">http://www.emmagjort.se%3C/a%3E">http://www.emmagjort.se">http://www.emmagjort.se%3C/a%3E">http://www.emmagjort.se%3C/a%3E">http://www.emmagjort.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.emmagjort.se">http://www.emmagjort.se%3C/a%3E">http://www.emmagjort.se%3C/a%3E">http://www.emmagjort.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.emmagjort.se%3C/a%3E">http://www.emmagjort.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.emmagjort.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.emmagjort.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.emmagjort.se">www.emmagjort.se och 300 kr och av Min morbror och Johanna fick jag ett presentkort på hollister på 300 kr :)
Superglad för allt! ❤


På väg hem från Bowling

Hej, idag har jag varit i stallet en stund på förmiddagen, vi hade m-usmöte och så myste jag en stund med världens bästa, hon är verkligen världens sötaste! ❤
Sen har jag bowlat, gick faktiskt förvånansvärt bra ;)

Imorn ska jag vara med på en rykttävling på Tösen ❤

Uppdaterar mer i kväll!


Stallet idag

Hej, idag fick Samur vila. Jag borstade honom, fixade till hans otroligt skitiga svans och smörjde sadel och träns. Och så borstade jag Tösen såklart!❤ Sen hade jag hoppspecial och jag red Joje! :)

Gick väl helt okej, vi tränade lite på att anpassa sprången och vi hoppade bland annat över en pressening (stavas det så?) han lyssnade inte speciellt bra i början men det gick iaf lite bättre i slutet så det var kul ;)

Imorn åker jag till stallet vid tio, då jag ska på m-us möte och sen efter det så ska jag bowla med familjen och mormor, morfar, min morbror och hans tjej. Därefter åker vi hem och så blir det lite födelsedagsfirande (fyllde ju år i fredags!) med bland annat tårta❤

Förresten så ligger jag tvåa i VK-cupen, känns bra! :)

uppdaterar mer imorn! Glöm inte att fråga nått i frågestunden!


Träningsvärk

Haha, den här veckan har jag faktiskt ridit Samur två gånger, tävlat en gång, tränat fotboll en gång och sprungit sammanlagt 6 km. Dessutom ska jag rida imorn med då det är hoppspecial! Fattar ni att jag har lite träningsvärk? ;) känner mig stolt..;) idag har jag iaf ridit Samur och det gick väl så där, han var ganska seg och lite "springig" i början men så småningom lugnade han ner sig och det gick lite bättre och han mjuknade ganska bra på slutet.

Dagens minus/plus:

-det är sjukt blött ute
-jag är grymt trött
-skolan är tråkig
-jag saknar Grällsta
-det är lång tid innan det är dags att boka Grällsta, 49 dagar!

+det är fredag i morgon
+jag har slutat på fotbollen
+jag älskar att rida så här mycket, rider kanske 2-5 gånger i veckan ;)


Godmorgon

Jag går till skolan snart och åker sen till stallet, uppdaterar er när jag kommer hem! :)


Frågestund!

Fråga på! Avslutas när jag känner för det, ska jag svara i ett videoinlägg eller i ett vanligt inlägg? FRÅGA FRÅGA FRÅGA FRÅGA FRÅGA FRÅGA!


Stallet imorn!

Hej allihopa! Idag har inte hänt så mycket, om nån bryr sig så sprang vi skoljoggen (typ 3km, tror jag) idag i skolan och jag sprang på 15 minuter, en helt okej tid faktiskt. Imorn ska jag iaf till stallet för att rida Samur och sköta Tösen❤ :)


So


Presentation

Hej, nu tänker jag börja om från början med bloggen och därför ska ni få en kort presentation, även om alla antagligen redan känner mig rätt bra.. ;)
 
Jag heter Agnes och är tretton år (fyllde i fredags :)) och jag rider på Väster Kumla ridskola. Jag har ridit i ca fem-sex år och jag är förstaskötare på Chatreuse (Tösen) som är ett 24årigt sto. Jag är också medryttare på en islandshäst vid namn Samur som jag rider alla dagar jag är i stallet. Jag är i stallet ca 3-6 dagar i veckan. 
Jag är med i en hoppspecial så jag rider också i den varannan fredag och var tredje tisdag ordnar ridskolan en cupomgång så jag rider då istället för min vanliga tisdagslektion.
 
Det här gör jag i veckan:
Måndag: Stallet, Rida Samur och sköta Tösen
Tisdag: Stallet, Rida lektion, sköta Tösen och rida Samur
Onsdag: Stallet (?)
Torsdag: Stallet (?)
Fredag: Stallet, Rida Samur och sköta Tösen
Lördag: Stallet (?)
Söndag: Stallet (?)
 
Alla de dagar det står "stallet (?)" har jag inget bestämt speciellt så då kanske jag åker till stallet och så kommer jag även lägga in några löprundor två till tre gånger i veckan ;)
 
Min blogg kommer först och främst handla om mina ridpass och så men  ni kommer också få höra en del om min vardag och det bör att tillläggas att jag för det mesta bloggar från min kära iphone 4s eftersom att jag inte orkar ta fram våran data varje dag. Den är seg och jag är lat! :S hehe..
 
i alla fall, Vi ses och hörs!
 
 

Hej

Hej, jag är tillbaka och nu ska jag ta tag i den här bloggen, inget mer "blogga i en vecka för att sen ha uppehåll i två veckor" mer! Jag ska upp och duscha nu men vi hörs snart och då börjar jag om! Puss, hej (skitful bild men vem bryr sig?)


Ridning på Samur x3

Hehe, jag vet, uppdaterade inte i går heller... Men jag red iaf Samur i onsdags, fredags och lördags.
Passet i onsdags gick helt okej och jag fick hjälp av Jenny och Emelie och ta fram några bommar. Jag travade över dem några gånger och jobbade på volter och med skänkelvikningar. I början var han jättestel men i slutet mjuknade han superfint! Orkade hålla galoppen också och jag behövde inte sitta och driva hela tiden (Y)
Ridpasset i fredags fortsatte jag med volter, skänkelvikningar, rygga, tempoväxlingar osv. Samma sak då att han mjuknade fint i slutet.
I lördags Fick han "hoppa" ett litet sockerbitshinder. I början sprang han rakt igenom krysset men i slutet var han riktigt duktig ;) :3 han var sjukt svettig efteråt men han såg ut att tycka att det var kul så det är nog något jag testar igen fast då lite mer "ordentligt", ridpasset blev ganska stressigt då jag inte hade speciellt mkt tid över eftersom att jag hade ridit Tösen innan men det får ni höra om nån annan dag! ;)


Till stallet

Bloggar när jag kmr hem! :)


VKcupen Omg 1

Jag tävlade ju Romeo idag och det gick sådär, kändes inte som om Jag följde med i sprången tillräckligt men tydligen var det bra, fick 50 poäng och jag är jätte nöjd! Målet var ju att slå 47 poäng eftersom att jag fick det förra gången jag hoppade honom :) jag ska dock ha lite bättre grundtempo men det ska jag tänka på nu hädanefter. Höll också på att ramla av innan jag började hoppa. Carro fick kort på det så ni kanske får se det ;)


Days Until..


Ridning på Romeo

Hoppspecialen idag då, jag fick Romeo och det var ju bra eftersom att jag ska honom på tävlingen på tisdag. I början var jag nervös och spänd men efter en stund blev det bättre och jag slappnade av mer. Ridpasset gick väl sådär, han vart lite sur på mig där ett tag och höll på att bocka och sparka men sen lyssnade han lite bättre och det gick helt okej, inte så bra men inte heller såååå dåligt. Vi slutade med att hoppa ett hinder på 90-95 cm. Hehe stolt, nej men det var kul! ;)

Foto: tre av EP (http://lifetimesthree.blogg.se/), två fotade Emma med min mobil och bilden på banan lånade jag av Sofia (http://lifetimesthree.blogg.se/) :) ❤


Ridning på Samur

Kommer inte skriva så långt inlägg nu men jag red ju iaf Samur i går. I början var han jätte fin och jag jobbade honom i skritt och trav. Sen galopperade jag några varv på volt och han kändes fin då med och orkade hålla igång hela tiden. Men när jag bytte varv och skulle jag galoppera i andra varvet blev han nog rätt trött på mig och nät jag fattade galopp drog han iväg lite, han är ju då stark! Sen höll jag på ett tag och till slut fattade han galopp utan att dra och då travade jag av honom. Wilma och jag skrittade av i skogen sen, jag på Samur och hon ledde Ronja :)


Hoppspecial snart

Åker snart till stallet, det är hoppspecial och så får vi se om jag tider Samur, bloggar om i går i kväll! Hörs senare!❤


RSS 2.0