Romeo

Ska tävla Romeo på tisdag! Jag tävlade ju honom förra terminen också och jag hoppas att det går bättre än då! Fick 47 poäng då. Känner på mig att det inte kommer gå lika bra som förra året. Börjar om en timme och efter skolan åker jag till stallet❤


Sovmorgon imorn

Ska snart gå och lägga mig, orkar knappt med skolan annars. Men i morgon har vi i alla fall sovmorgon då vi börjar halv tio, chill! :D Ska iaf till stallet och sköta Tösen (❤) samt rida Samur :D


Haha Träningsverk?!

God morgon, går snart till skolan men tänkte blogga lite innan. Jag har fått Träningsverk i låren efter i går! Tycker det är lite konstigt eftersom att jag ridit en hel del efter sommaruppehållet. Jag har både varit på ridläger och ridit två lektioner lixom! Haha.


Detta har hänt...

Idag när jag kom till stallet så frågade Ninni mig om jag ville bli medryttare på hennes islänning Samur. Jag blev jätte förvånad (och glad!!) och svarade såklart ja. Jag får rida honom hur ofta jag vill i till att börja med några veckor och så får vi se sen men min uppgift är iaf att bygga upp hans kondition och minska hans feta mage ;) Vi började med att skritta Barnrundan i skogen som uppvärmning och när vi kom tillbaka började jag jobba i trav och galopp och Ninni visade lite i början hur jag skulle göra för att han skulle mjukna. Då och då kändes det jätte bra och han mjuknade jätte fint och ibland var han jätte stum. Det gick iaf bättre än vad jag trodde att det skulle gå, även om det inte är exat samma sak att rida islandshäst som att rida "vanliga" hästar så tyckte jag inte att det var så stor skillnad om man bortser från steget! Det var kul och han var verkligen mysig, ska bli väldigt roligt att rida honom nät jag vill! :)


Önskeinlägg till Jenny ;)

Hej! Bara så att alla vet så är Jenny bäst! :* Hejdå


Medryttare

Jag har blivit Medryttare på Samur och ridit mitt första pass på honom idag, berättar mer när jag har duschat! :)


Jag har nått spännande att berätta når jag kommer hem! ;)


I skolan

Väntar på att datorn ska starta och eftersom att det tar så lång tid kan jag passa på att blogga. Jag längtar verkligen till lördag! Då är det ju dags för hoppspecialen. Nu är det bestämt att jag ska vara med på den och de gånger jag missar (kommer nog vara borta 2-3 gånger?) ska jag rida igen i dressyrspecialen! :) ska bli så sjukt kul! Känns som om jag kommer utvecklas mycket! ;) längtar tills på tisdag också! Då är det ju första omgången VästerKumlacupen! Men nu kom datan igång, hörs sen!


Ridning på Romeo!

Idag red jag Romeo, kändes sådär i början. Han skakade jätte mycket på huvudet och lyssnade inte alls men ju mer vi jobbade med att rygga osv så gick det bättre och i slutet på lektionen lyssnade han jätte bra! Vi jobbade en del i galoppen också och i första varvet kändes det så där, jag höll för mycket på innertygeln och halsen var därmed inte rak men i andra varvet gick det bättre och jag tänkte verkligen på det och min sits. När jag skänklar så drar jag gärna upp hälen men jag ska tänka på det nu så det kmr att bli bättre! ;) är iaf ganska nöjd med ridpasset och Anne var jätte bra! :D


Ridning i kväll!

Så här är det att eftersom att vi slutar halv fyra på onsdagar så passar det inte att vi rider då, därför har jag valt att rida kl fyra på tisdagar. Jag ska rida i en grupp med lite blandade nivåer och med Anne som ridlärare, tror att det blir jätte bra! :) kommer också vara med på tisdagstävlingarna och verkligen satsa! ;) kan bara hoppas på att det går lika bra som förra terminen!! Dessutom så ska jag vara med som reserv/extra på hoppspecialen som är varannan lördag, jag kommer alltså vara med de gånger jag kan och det finns plats! :) men ikväll är det iaf ridning och jag är rätt nervös, ska ju rida för ny ridlärare och i ny grupp och så, önska mig lycka till!


Min Sommar!

Jag började min sommar hemma, tog det chill i en vecka och bara var med kompisar och hängde i stallet. Vecka 26 åkte jag till Grällsta Ridcenter. Veckan där var underbar, den bästa veckan i mitt liv och jag saknar allt mer och mer för varje sekund som går! ♥ Zorro!
Veckorna efter gjorde jag inte så mycket, var med nån kompis men för det mesta gick jag bara och deppade. Sen var jag i Danmark med familjen, mormor och morfar i en vecka, mysigt! Efter danmark gick det några veckor då jag inte gjorde något, deppade, var med några kompisar och åkte upp till hästarna i sommarhagen ett par gånger. Sen var det dags för att åka på cup med fotbollslaget, till Gotland och Visby. Det hela slutade med att vi vann B-slutspelet, inte så bra men inte så dåligt heller! Sista veckan på sommarlovet var jag på ridläger på Väster Kumla, vi bodde i stallet hela veckan och jag var bara hemma ett par gånger för att hämta mat, sov där söndag till måndag, måndag till tisdag, tisdag till onsdag, onsdag till torsdag, torsdag till fredag och lite oplanerat, fredag till lördag! Jag hade världens bästa Tösen på ridlägret! :)
 
Aaah får damp, skiten laggar så det går inte att ladda upp bild ;O
 
förresten, vad tycker ni om mina, Jennys och Emmes videobloggar? :D

Tösens sadelupphängare


Tösens sadelupphängare


Tösens box med Agnes, Jenny och Emme


Tösens box med Agnes, Jenny och Emme


Dålig uppdatering, jag vet!

Hej, uppdateringen ligger på minus men nu kommer jag igång igen! Vi vann B-slutspelet på Gotland, inte så bra men bättre än att komma sist eller nått ;) annars har jag bara varit hemma. Imorn ringer klockan vid sex, jag ska upp och cykla till stallet! Hästarna ska skos så Ninni behövde hjälp. Vi hörs senare!

Tävlar!

http://www.ponnysanning.se/?p=10333#comments


On The Strand

Vi förlorade matcherna l går men vi kämpade bra. Och de lagen vi mätte var duktiga! Första blev det 4-0 och andra 3-2. Idag vann vi iaf med 4-1 och vi spelar en match imorn också. Nu ligger vi iaf på stranden och det är iskallt i vattnet! Men vi hörs kanske senare. Vad tycker ni om bilden förresten? xD


Tja, tja bloggen! Nej skämta..

Just nu ligger jag på min luftmadrass i klassrummet vi sover i och chillar. Vi vann vår första match i går med 2-1 och idag spelar vi två matcher mot Tyresö och Lidingö, kommer gå asbra... eller? Nej men vi får se. Snart ska vi iaf cykla till plan. Förresten så är jag sjukt trött! Ni ser ju själva! Usch kommer dö när skolan börjar, klarar inte att gå upp sju.. Puss hej!


På väg till nynäshamn och Gotland!

Åker med Corre till Nynäshamn och därefter tar vi färjan över till Gotland! :D kommer bli så nice ;) bloggar senare, puss


RSS 2.0