Emme ba steker


Emme ba steker


NÅGOT PÅ G

Hejsan svejsan! Jag har tagit en paus och kommer att göra det ett tag framöver, väntar på att jag och en kompis ska komma igång med en sak. Jag släpper vad det är när det är färdigt, vet inte hur länge det dröjer? Kanske en elr två veckor? Kanske uppdaterar er nån gång ibland ändå men så länge får ni klara er! Puss hej!


Untitled Video


Untitled Video


Taggad

ÅH, jag längtar tills på tisdag då jag får hoppa Eddie, åh.. <3


Untitled Video


Untitled Video


Skämt ala Bullen Corre och Emme


Skämt ala Bullen Corre och Emme


Agnes hoppspecial


Agnes hoppspecial


Älskar dig Bullen!!!!!!!

Älskar dig Bullen!!!!!!!


Emelina

Hej darlings! Hoppas ni har det bra! Idag red Agnes Samur , och jag tyckte det såg bra ut, man ser verkligen skillnad från förut, han orkar mycket mer nu!!! Men nu taggar jag, Bullen, Frida att sova över i stallet!!! Yeah! Ha det gött, lingonkött!// Emelina !!!!😀😀😀😊


Samur i onsdags

Åh, han var underbar! Kändes jätte bra och han var hur fin som helst!! Dessutom "krullade" han inte ihop sig som han har en tendens att göra, fattar ni vad jag menar? ;) galoppen var också jättefin, fattade rätt galopp på en gång osv. Dock blev det bara ett kort pass på en halvtimma. Men är sjukt nöjd iaf! Känns kul att de här veckorna som jag ridit honom verkligen börjar ge resultat! :)


Hoppade Eddie i tisdags

Hej, sorry för dålig uppdatering, har haft rätt mycket plugg de senaste dagarna. Bland annat ett No-prov och en inlämningsuppgift i svenskan som skulle in idag. Men iaf, i tisdags hoppade jag Eddie! Jag ska nämligen ha honom på KM som är på tisdag, 80 cm :S Är jätte nervös! :P men är 99,99999% säker på att jag ska ha honom på hoppningen i Morn och om det går bra då så kommer det att gå bra på tävlingen, säger vi ;)

Vi började med att rida på stora mittvolten, mjukade upp dem, kollade gas och broms osv. Efter det började vi hoppa fram på ett hinder vilket gick bra. Sen fick vi hoppa en liten bana och första rundan kändes lite kaotisk, eller asså.. Han ville inte riktigt göra som jag ville och så. Andra rundan höjde Anne lite och hindrena låg på typ 70? Då gick det iaf bättre och jag är helt okej nöjd med den. Det var iaf kul att hoppa honom! :)


Dressyr på Samur

Jag är inte då nöjd med dagens ridpass. Han lyssnade knappt på min ytterskänkel utan flöt ut väldigt mycket och han försökte typ "springa ifrån" mig. Annars var han mjuk och så så det var ju bra.

Nu sitter jag i soffan i väntan på "ensam mamma söker" (haha) har precis pluggat No i en och en halvtimme så nu förtjänar jag en liten paus! Vi hörs<3


Duscha

Ska snart in i duschen, uppdaterade sen om ridpasset idag!

Förresten, det är ingen son skulle vilja starta en blogg tillsammans med mig? ;) känner att det skulle vara roligare om man var två, tror jag skulle få mer motivation osv. Börja blogga mer från datorn? Haha. Om nån vill kan du ju höra av dig. Kommentera, kika (agnesdahlgren) elr smsa. Hehe


Hoppade Samur igår

Emma hjälpte mig att ta fram några bommar, sockerbitar och två hinderstöd. På ena långsidan blev det två hinder och på andra upphöjda bommar. Han var riktigt fin, lyfte bra på ryggen över bommarna och så. Började hoppa små kryss och det sundes att han tyckte det var kul. Höjde lite. Allt satt jätte bra, och han var inte alls jobbig med galoppen utan fattade rätt direkt osv! Efter som att det gick så bra så avslutade vi med att lägga upp en bom på 60cm och han hoppade sjukt fint. Båda två tyckte att det var kul och jag är riktigt nöjd med passet :) var faktiskt bara typ andra gången han hoppade så jag är så stolt över honom!

Efter det var det möte och vi pratade om skökkvällen, gick rundan osv.

Idag har jag inte gjort något speciellt, bara varit hemma.

(Bilden är från en film så kvalitén är dålig!)


Snart

Uppdaterar om nån timma, ska ut och springa nu! (Y)


Imorn

Sorry för dålig uppdatering idag, ni får höra om ridpasset imorn men ni fick ju i alla fall en film, visst var han duktig? :)

Imorn står sova och plugga på schemat. Kanske börja tänka lite på hur jag ska ha mitt rum också? Kolla på tapeter, möbler osv. ;) fast än så länge har jag ingen aning om vad jag vill ha för tapet eller någonting, det är svårt :S

Hörs imorn, Godnatt


Untitled Video


Untitled Video


Svar på kommentar

Jenny (www.nrvkus.blogg.se) hade rätt svar på vad det var som jag hade postat. Jag har nämligen beställt ett tagelarmband från www.horsetail.blogg.se ! :) mer avslöjar jag inte, ni får helt enkelt se när det är färdigt! Om nån vecka skulle jag tro.❤

Btw, åker till stallet snart, Samur och Us-möte väntar! :)


Svar på kommentar

Anledningen till att Cmilla hade tratt på sig var att hon blivit steriliserad. Så det var inget allvarligt! ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3155936/images/2012/pic_506f1aa29606ee01b89e9551.jpg" class="image">


Sprungit

Sorry för uppdateringen i går, jag gjorde inte så mycket igår men kom iaf ut på en kort löprunda på ca 3 km. Kändes riktigt bra, jag orkade hålla igång hela tiden i ett ganska bra tempo och när jag kom hem var det inte så att jag typ ville dö, hehe (Y)
Uppdaterar mer i kväll för snart drar jag till skolan!


Jo juste, när jag cyklar till skolan så ska jag passa på att posta ett brev med ett spännande innehåll, ni kommer få reda på vad det är förr eller senare men nån som kan gissa vad det är? :)
Det har med Tösen att göra och det är inte bara ett papper i brevet! ❤


Ridning på Samur

Kändes rätt bra idag, han var mjuk och fin och lyssnade bra :) det är bara när jag ska fatta vänster galopp som det spårar, känns som om han har mycket svårare att galoppera i vänster galopp. Ibland nästan springer han in i galoppen och det tar säkert tio försök innan det blir rätt galopp. Jag försöker vara tydlig med hjälperna och så men det funkar inte så bra, nån som har några tips?
Nästa gång när jag rider honom ska vi träna lite på att fatta rätt galopp ;)

Annars är jag ganska nöjd med ridpasset, skyndade mig också och fick skjuts av Emme (fyrabussen kommer så sent) så vi hann rida större delen av passet i ridhuset eftersom att lektionen börjar fem! (Y) :)


Jag ser ut som ett mongo, jag vet :S


Ridning på Gatwick

Hej, hann tyvärr inte rida Samur idag men jag red ju iaf lektion :) Valde sist och fick Gatwick vilket var precis den häst jag ville ha! Vi galopperade mycket och jobbade bland annat med förvänd galopp. Tycker att det gick ganska bra och det var väldigt kul! :) Gatan är väldigt rolig att rida!
Förresten har min kat blivit en tratt-katt, söt va? ^^



Glöm inte att fråga något i frågestunden!!!!!
Hörs imorn!


Bra ridpass på Samur

Hej, skolan idag var som vanligt helt okej förutom att vi spelade gitarr på musiken och jag fick en blåsa, gör jätte ont om någon bryr sig..;)
Red Samur idag också, han var väldigt mysig, lite spänd till en början men riktigt fin i slutet. Galoppen funkade också bra förutom att han har väldigt svårt för att fatta vänster galopp så det får man jobba lite med. Är faktiskt väldigt nöjd med passet och det känns som ett av de bästa passen på honom! :) Imorn, om jag hinner rida Honom efter lektionen så ska jag jobba på tempoväxlingar och övergångar.


Ni får en jätte fin bild på dagens outfit, hehe.. Känner att det är dags att fota lite nya bilder!


Först skola, sen stallet!

Idag slutar vi halv två och jag åker till stallet och sköter Tösen och tar hand om Samur +rider :)
Uppdaterar ikväll!


RSS 2.0